Skip Navigation Links
MTI-Eco - gazdasági hírek, információk azonnal

Késlekedés nélkül eljuttatjuk Önhöz a gazdasági híreket, információkat belföldről és a világ minden tájáról. Napi 100-120 hírt kínálunk makrogazdaságról, vállalatokról, a világ tőzsdéiről, lényeges áru- és pénzpiaci fejleményekről, amelyek megkönnyíthetik pénzügyi döntéseit.

Hírt adunk a gazdaságpolitikai bejelentésekről, a döntések hatásáról, ismertetjük az elemzők értékelését a legfontosabb makrogazdasági adatokról, a gazdasági szabályozók változásairól. Bemutatjuk a gazdaságkutatók előrejelzéseit, a tőzsdei cégek gyorsjelentéseit, valamint számos cég és vállalkozás gazdasági helyzetét és aktuális célkitűzéseit. A híreket áttekinthetően, tematikus csoportosításban is elérheti, az adatbázisban pedig 2001-ig visszamenőleg kereshet.

A szöveges hírek mellett grafikonokkal, több száz, folyamatosan frissített táblázattal segítjük a tájékozódást, pl. a befektetési alapok adatairól, a deviza- és valutaárfolyamokról, kamatokról, betéti lehetőségekről.

Szolgáltatásunkat bemutatónk segítségével ismerheti meg a két héttel ezelőtti 48 óra hírei alapján.

Árak*:

MTI ECO + Piacok és árfolyamok + ECO híradatbank20 000 Ft + áfa/hó

*A fenti árak végfelhasználói árak, csak saját célú felhasználás esetén érvényesek. Média- és egyéb továbbfelhasználás esetén egyedi megállapodásra van szükség.

További információért kérjük, keresse munkatársainkat a (06-1) 441-9050-as telefonszámon vagy a tartalomertekesites@mtva.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

X
Publisher
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
Tel: (+36-1) 441-9061
Fax: (+36-1) 375-5446
E-mail: info@dunamsz.hu

Tartalomért felelős kiadó
Galambos István MTI igazgató

Értékesítés
e-mail: tartalomertekesites@mtva.hu

 
Information
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fentartva.Bejelentkezés
 
 
English
Figyelmébe ajánljuk
MTI hírek